23948sdkhjf

Idag börjar mässan!

Äntligen är det dags att ses på riktigt för att mingla, inspireras och göra affärer.

Clean & Facility på Kistamässan är öppen tisdag 16 november och onsdag 17 november klockan 9–16 och bjuder på en rad aktiviteter utöver det självklara – intressanta, branschledande leverantörer som visar sina nyheter.

Läs mer om mässan: Mässgeneralen Birgitta Tängnander om Clean & Facility 2021

Dessutom är dagarna späckade med intressanta föredrag som är alldeles gratis. Titta förbi för att lyssna på Eva Palmer, som pratar om hur Biomedicum på Karolinska Institutet byggde upp en egen FM-avdelning eller Jenny Kenneberg och Pernilla Raiswala från Brick Advokat som ger sina bästa tips för dig som jobbar med upphandling enligt LOU och LUF.

Dessutom pratar Städbranschen Sveriges ordförande Matthias Lindholm om branschens framtid och Sodexos Richard Lans och Johanna Langer om vad som händer med de ökade hygienkrav som covid-19 fört med sig. Och mycket annat.

Hela seminarieprogrammet hittar du här: Drop-in-seminarier 16–17 november

Missa inte heller utdelningen av städbranschens mest åtråvärda priser; Clean Bright Awards, som delat ut klockan 14.45 den 16 november.

Här hittar du alla finalister:

Finalisterna till Årets Glansföretag
Finalisterna till Årets Städare
Finalisterna till Årets Miljöföretag
Finalisterna till Årets Arbetsledare
Finalisterna till Årets Framtidslöfte

Ta också chansen att inspireras när Sveriges bästa fönsterputsare gör upp om SM-titeln i Fönsterputs den 17 november klockan 13. Domare Ann-Sofie Orresten berättar hur tävlingen går till här: Allt om SM i Fönsterputs

Anmälning och all info om mässan hittar du här: Clean & Facility

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078