23948sdkhjf

Vem blir Årets Framtidslöfte?

Finalisterna i Clean Bright Awards 2021 är utsedda och varje fredag de närmaste veckorna presenteras branschens mest lysande stjärnor här på Cleannet. Håll ögonen öppna och börja ladda för prisutdelningen på Clean & Facility-mässan den 16 november!

Först ut bland finalistpresentationerna är kategorin Årets Framtidslöfte, som delas ut till en yngre person med stor potential. Personen har med sina egenskaper stora möjligheter att i framtiden sätta prägel på branschen och premieras för kreativitet, nyfikenhet, engagemang och nytänkande. Finalisterna är …

Lorin Ghanem, Meritum i Sverige

Juryns motivering: Lorin är en glad och omtänksam person som genom sitt engagemang sprider stor glädje och respekt bland medarbetare och kunder. Under pandemin har hon visat på nytänkande genom att kreativt lösa de problem som uppstått och krav som ställts på grund av covid -19. Hennes flexibla och lösningsorienterade arbetssätt skapar ett stort och viktigt mervärde.

Lorin har alltid lösningar på frågor och problem som vi står inför, vilket gör att både kollegor och företaget kan fortsätta att utvecklas. Genom sitt engagemang för kollegor och kunder är hon ett föredöme och bidrar till att hela teamet lever efter företagets värdegrund, vilket skapar den goda, glada atmosfär som råder. Att hon utöver detta är "ny" i Sverige och talar flytande svenska gör att vi att med värme och stolthet nominerar henne till Årets framtidslöfte.

Sofie Tedenlind, Uppsala kommun

Juryns motivering: Sofie började som lokalvårdare, blev därefter intern städinstruktör, tog snabbt certifikat som diplomerad SRY-handledare och skapade utifrån det alla interna städutbildningar. Idag arbetar Sofie som enhetschef med kund-, personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar. I chefsrollen ingår även huvudansvaret för interna städutbildningar, där hon idag utbildar tolv städledare till att bli handledare i utbildningar som grundstäd, golvvård, storstäd.

Sofie har ett pedagogiskt sätt, vilket är extremt viktigt då vår verksamhet har etniciteter och kulturer från jordens alla hörn och hon är en positiv energigivare som är mycket uppskattad av kollegor, medarbetare och kunder. Hon är kunnig, kreativ, nyfiken och har ett stort engagemang i miljöfrågor, innovativa lösningar och nya produkter. En stor förebild med gränslös potential.

Elin Holmqvist, Städtjänst Värmland 

Juryns motivering: En fantastiskt driven tjej, med stor vilja att både lära sig själv och bidra till att utveckla branschen. Elin tar egna initiativ och brinner för sina medarbetare och kunder. Hon är också av hjärnorna bakom att Skaraborgs Städ/Städtjänst Värmland i våras publicerade en hyllning till Sveriges alla lokalvårdare genom en film. En stjärna och stort framtidslöfte helt enkelt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.469