23948sdkhjf

CBA 2021: Årets Städare – alla finalister

Städbranschens allra mest hedrande titel, Årets Städare, utses på Clean Bright Awards den 16 november. Roy Lindberg på Allianceplus, Mohammad Al Hilo på Kundpartner Syd och Marie Månsson på Meritum i Sverige har chans att vinna ära och berömmelse.

Kategorikriterier: Städare är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på arbetsplats och uppdragen kan variera från dag till dag. Årets städare är flexibel, tar egna initiativ och kan snabbt lösa problem med allt från smittspridning till golvvård. Årets städare är en person som har kunskap om olika rengöringstekniker, hur man hanterar städmaskiner samt om olika material och rengöringsprodukter. Dessutom kunskap om bra arbetsteknik för att undvika belastningsskador.

Roy Lindberg, Allianceplus

Juryns motivering: Roy är en mångsidig städare som ständigt strävar efter att lösa problem så att kunden ska ha en trivsam arbetsplats. Han är prestigelös och hjälper till med vad det än må vara som kunden vill ha hjälp med. Roys lojala, ansvarsfulla arbete och flexibla arbetssätt har gjort att kunden värdesätter honom så mycket, att de valde att förlänga kontraktet tack vare honom.

Roy bemästrar allt inom städ med utmärkt kvalitet och resultat; lokalvård, fönsterputs, garage- och trappstädning. Han är ett starkt föredöme vad gäller ordning och reda; städvagn, städrum och maskiner är alltid exemplariskt underhållna. Vi är stolta och glada över att ha en sådan fantastisk ambassadör för branschen och ser honom som en självklar kandidat för Årets Städare.

Mohammad Al Hilo, Kundpartner Syd

Juryns motivering: Mohammad är en lösningsorienterad idéspruta. Oavsett hur stormigt det är behåller han sitt lugna och trevliga sätt, samt delar med sig av sin kunskap och enorma erfarenhet. Detta görs dessutom med en stor portion humor och glimten i ögat som får oss alla att må lite bättre.

Det finns inget som Mohammad inte behärskar. Han utför offertskrivningar, utbildningar, kvalitetskontroller, reparationer och diverse specialarbeten. Han är kundorienterad och intresserad av att ta fram nya innovativa lösningar för våra kunder, samt underlätta arbetet för sina medarbetare utifrån ett ergonomiskt perspektiv. Han har en unik yrkesstolthet som medför att hela gruppen sträcker på sig. Det betyder mycket för oss att få delge honom denna utmärkelse.

Marie Månsson, Meritum i Sverige

Juryns motivering: Marie är en fantastisk kollega som alltid månar om arbetslaget, hjälper kollegor och inte är rädd för att kavla upp ärmarna. Genom sin kunskap i städning och sitt varma sätt gentemot kunder och kollegor är hon ett föredöme i städbranschen. Marie är mycket allsidig. Hon ansvarar för både företags- och hemstädning, hjälper till med flytt- och byggstädning när det behövs och stöttar kollegor med såväl maskinkörning som fönsterputs.

Att besitta kunskap i alla dessa typer av städning, och kunna arbeta där det behövs för dagen, är fascinerande. Marie gör det dessutom med en vänlighet gentemot alla runt sig, vilket är fantastiskt. Med denna motivering vill vi tacka Marie för att hon är en fantastisk kollega och omtyckt av våra kunder.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078