23948sdkhjf

Textilia förnyar och utökar samarbetet med logistikaktör

För två år sedan fick Widrikssons uppdraget att hantera Textilias transporter av arbetskläder i Stockholm. Leverantören av textilservice tvättar och levererar 100 ton kläder och lakan från sjukvården varje dag över hela landet.

Nu utökas företagens samarbetet till att även innefatta Göteborg.

Vi är mycket glada för det förnyade förtroende som innebär att vi får fortsätta leverera textilier och arbetskläder för Textilia. Att vi dessutom får ett utökat uppdrag med leveranser i Göteborg, är ett kvitto på att vi har kunnat bidra till att modernisera och utveckla Textilias logistik, säger Johan Nyblom, vd på Widriksson Logistik i en kommentar.

Widrikssons uppdrag i Stockholm omfattar nära 30 000 stopp per år, och utöver transporter tillhandahåller logistikbolaget även terminalyta samt sorterar godset som ska levereras. Det utökade uppdraget i Göteborg innebär att Widriksson kommer att ha en heltidsanställd för att hantera leveranserna.

Sedan augusti 2020 har Widriksson varit vår logistikpartner för leveranser i Stockholmsområdet. Tack vare mycket väl fungerande transporter och möjlighet att följa leveranserna i realtid har vi upplevt att samarbetet har genererat ett mervärde för oss och våra kunder. Vi väljer därför att förlänga det befintliga uppdraget samt utöka med leveranser i Göteborgsområdet, säger Christer Söderberg, platschef Textilia.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Ny vd för Städarna i Jönköping
Riksbyggen utvidgar marknadsområden
Lifeclean avser göra riktad emission
Han blir ny vd för Hako
Essity kvartalsrapport: "Nettoomsättningen ökade kraftigt"
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.125