23948sdkhjf

Inspira får fortsatt förtroende

Lokalvårdsavtal i Västerås värt 100 miljoner.

Västerås stad har upphandlat lokalvårdstjänster för ett värde av 100 miljoner kronor. I upphandlingen har Sveriges sjunde största kommun satt fokus på engagemang, kvalitet och städteknisk förmåga. Alla som vistas i kommunens lokaler ska uppleva en synligt ren och säker arbetsmiljö.

Upphandlingen vanns av Inspira och omfattar daglig städning, periodiskt underhåll och hygienartiklar i tre avtalsområden. Totalt handlar det om ytor på 120 000 kvadratmeter.

Maria Thörn, affärsområdeschef på Inspira, berömmer Västerås stad som hon menar har stor kunskap i att handla upp en kvalitativ och hållbar lokalvårdsleverans.

– Dessutom är staden noga med att följa upp att avtalsvillkor och kvalitetsnivåer efterlevs under hela avtalstiden. Detta gör att vi både har rätt förutsättningar att utföra uppdraget och att vi tillsammans driver utvecklingen för framtiden. Resultatet blir ett värdeskapande samarbete och en hälsosam miljö för all personal och alla elever som verkar i stadens lokaler, säger Maria Thörn.

Inspira, vars samarbete med Västerås stad går tillbaka över 20 år i tiden, har redan i dag uppdragen för 16 av stadens avtalsområden inom lokalvård. Det nya avtalet gäller från den 1 februari nästa år och löper i två år, plus två optionsår. 

Inspira, som är ett av Sveriges största arbetsplatsserviceföretag, har funnits sedan 1984. Bolaget omsätter 450 miljoner kronor och sysselsätter 1 300 personer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063