23948sdkhjf

Skellefteå Högskola anlitar Eurest

Eurest växer inom universitet och högskolor i och med uppdraget till Skellefteå Högskola. Eurest driver motsvarande verksamheter på Göteborgs Universitet, Linköpings Universitet och Umeå Universitet.
Eurest växer inom segmentet universitet och högskolor och får nu förtroendet att ta över driften av måltidstjänster på Skellefteå Högskola. Uppdraget påbörjas 2013-02-01 och innebär leverans av restaurang-och cateringtjänster, representation och event för studenter, personal samt företag belägna i området kring Skellefteå Campus.

Eurest driver sedan många år tillbaka motsvarande verksamheter på t.ex. Göteborgs Universitet, Linköpings Universitet och Umeå Universitet.

- Studenterna och personal kommer att få service från en leverantör som är van och erfaren av måltidslösningar vid högskolor och universitet. Eurest kommer även att erbjuda attraktiva lösningar och service vid konferenser och andra arrangemang på Campusområdet. Vi kommer även liksom på andra orter i Sverige ha ett samarbete med restaurangutbildningen, vilket känns extra roligt, säger Jeanette Lantz som är Uppstartsansvarig på Campus.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.343