23948sdkhjf

Efter förvärvet – nu byter Norrlandsbolaget namn

Två år efter förvärvet försvinner namnet Städkompetens då bolaget byter namn till Mittstäd. Siktar på att bli den största städleverantören i Norrland.

I maj 2022 förvärvade Mittstäd Umeåbaserade Städkompetens och sedan dess har bolagen, som förvisso arbetat som en gemensam aktör på marknaden sedan dess,  jobbat med att fusionera bolagen; få ihop organisationerna och karva ut gemensamt ledningssystem för att bolagen tillsammans ska fortsätta leverera städtjänster av hög kvalitet, arbeta med innovativa lösningar och bibehålla goda relationer med kunder. Den 1 maj 2024 bytte Städkompetens namn till Mittstäd.

Mittstäds vd Lars Holmlund skriver i ett pressmeddelande att han ”är övertygad att ett gemensamt varumärke kommer att lyfta möjligheten till att bli den största städleverantören i Norrland och det kommer att bli en bättre och tydligare sammanhållning bland personalen nu när vi alla är under samma varumärke”.

Tillsammans har bolagen 140 anställda och en omsättning om 64 miljoner kronor finns verksamma i Västerbotten, Norrbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborgs län.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078