23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Rent
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Expert inom mat och dryck växer med kontorsservice

Sabis har samlat erbjudandet inom restauranger och kontorsservice i ett nytt affärsområde. Rent har mött affärsområdeschef Katrina Wallroth Ström för ett samtal om mat, möten, kundnära och personlig service. Och lägg därtill vikten av gott kaffe på kontoret.

I mångas öron är nog Sabis mest ett välbekant namn för lunchrestauranger, livsmedelsbutiker och kaféer och i dag driver koncernen, med anor från 1874 och grundat som Slagteriaktiebolaget i Stockholm, tjugo restauranger, tio kaféer, tre hotell och fem matbutiker.

Men ett allt längre ben är kontorsservice. Inget nytt egentligen, menar Katrina Wallroth Ström och tillägger att Sabis lagat mat åt företag sedan i början av 1940-talet då dagens ägarfamilj tog över bolaget. ”Vi driver inte krog men vi är superduktiga på företagsrestauranger och lunch och utifrån det har kontrakten vuxit”, säger Katrina Wallroth Ström, affärsområdeschef för Restauranger & Servicetjänster när Rent möter henne på huvudkontoret i Wenner-Gren Center i Stockholm.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.104