23948sdkhjf

Inspira vinner Friends Arena

Inspira har vunnit uppdraget med städning, evenemangsstädning, garderobsservice och kontorsmaterial på Friends Arena.

– Vi har tillsammans med vår uppdragsgivare Stockholm Live format ett mycket framgångsrikt partnerskap som bygger på vår gemensamma målsättning att skapa arenaupplevelser i världsklass, säger Per Karlsson, vd Inspira, i ett pressmeddelande.

Läs också: Scandinavian XPO väljer Inspira

Friends Arena är en av världens modernaste multiarenor och med en maxkapacitet på 75 000 åskådare landets i särklass största. Sedan 1 januari 2019, då Inspiras uppdrag startade, har flera stora evenemang genomförts.

Som mest har Inspira haft drygt 120 medarbetare i tjänst på arenan under en dag för att sköta städning och garderobsservice för arenans besökare.

– Vi vet att uppdraget hos oss ställer stora krav på planering, bemanning och inte minst att hantera oväntade händelser. Vi är glada för att framöver fördjupa vårt samarbete med Inspira, med deras erfarenhet, vilja till att ständigt utveckla sina tjänster och deras högt ställda mål kring hållbarhetsarbete, som var en viktig del för oss, kommenterar Marie Lindqvist vd, Stockholm Live.

Stockholm Live och Inspiras partnerskap omfattar arenorna Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena. Totalt genomförs drygt 350 evenemang med mer än tre miljoner besökare varje år. Inspira sköter lokalvård, miljöhantering, garderobsservice och flera andra arbetsplatstjänster.

Parterna har även utvecklat ett framgångsrikt gemensamt socialt engagemang för att hjälpa sjuka barn och motverka mobbning i samhället. Detta görs genom att en krona per jacka som hängs in i garderoberna på arenorna går till stiftelserna Min Stora Dag och Friends.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.203