23948sdkhjf

Han blir platschef för Veterankrafts nyöppnade kontor

Ska serva kunder i Hudiksvall, Ljusdal, Söderhamn och Bollnäs.

Veterankraft öppnar kontor på Parkgatan 9 i Hudiksvall. Till posten som platschef har bolaget värvat Amir Winsjansen som uppges ha bred erfarenhet inom försäljning och service, främst inom telefoni- & techbranschen.

- Jag ser fram emot att sätta Veterankraft på kartan och få bidra med mitt säljledarskap genom kund- och kvalitetsfokus, då vet jag att vi som bolag kommer växa över tid. Att dessutom dagligen få jobba med människor, både veteraner och kunder, det kommer ge mig mycket glädje och energi, säger Amir Winsjansen i en kommentar.

Veterankraft är ett bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp inom bland annat rut- och rottjänster samt tjänster till företag och offentlig sektor inom bland annat transport, ekonomi, redovisning och logistik.

- Det finns en positiv tillväxt i Hudiksvall, både i ökad befolkningsmängd och i köpkraft, vi är därför glada att både ha öppnat ett nytt kontor och att få välkomna Amir som platschef för verksamheten. Vi är helt övertygade att med Amirs erfarenheter och engagemang så kommer vi kunna sätta Veterankraft på kartan. Vi är företaget som varje dag gör skillnad, både för kunder och veteraner och det vill vi även bidra med i Hudiksvall, säger Peter Ahlberg, vd för Veterankraft i en kommentar.

Bemanningsföretaget finns i dag representerat på ett 40-tal orter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fyra städbolag får uppdrag av Jernhusen
Trafikförvaltningen förlänger avtal om trygghetsvärdar
Vasakronan förlänger IFM-avtal med Coor
Krönika: Ny rättspraxis om golvpriser
Alberts Städservice i nya händer
Orbotech värvar tio: ”Vi går mot strömmen och lägger nu in nästa växel”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.078