23948sdkhjf

JC Hem till Boden

Efter Älvsbyn och Piteå har JC Hem nu etablerats i Boden, det skriver Affärer i Norr. 

– Vi är jätteimponerade över Bodens utveckling. Dynamiken i näringslivet och framåtandan hela staden står för är beundransvärd. Det känns jättekul att äntligen kunna erbjuda vår flytttjänst i Boden, säger JC Hem:s delägare Britt Hällerstrand enligt tidningen.

Städbolaget grundades 2009 i Älvsbyn och finns sedan i fjol i Piteå. Nu ska aktören initialt erbjuda flyttstäd och transport i Boden. Sedan starten har JC Hem successivt breddat utbudet och erbjuder i dag flera rut- och rot-tjänster som hemstäd, flytthjälp, trädgårdsservice och snöskottning

Grunden i verksamheten är även att erbjuda arbeta för utrikesfödda och enligt tidningen har städbolaget sedan starten hjälp 44 personer till sina första jobb i Sverige.

– Mångfald och integrering finns i vårt dna. Här jobbar nya och gamla svenskar sida vid sida med ett gemensamt mål; att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Det skapar en speciell anda där vi hjälps åt att skapa bättre liv till våra medarbetare genom nöjda kunder, säger Britt Hällerstrand till tidningen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tar hem storavtal i Ronneby
Åtal i städhärva
DO hotar stämma städbolag
Lexium utökar IFM-avtal i Jönköping
LKAB fortsätter samarbeta med Securitas
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.141