23948sdkhjf

Årets FM-innovation

Svenska cleantech-företaget LightAir har tillsammans med partnern Coor kammat hem International Facility Managment Associations årliga nordiska innovationspris.

Vinnarmotiveringen lyder:
Coors tävlingsbidrag är en innovation helt i tiden som svarar mot tydliga utmaningar kopplat till arbetsmiljön och upplevelsen av den. Kan bidra till minskad smittspridning, ökat välmående och bättre upplevelse. En innovation genom vilken vi kan förbättra arbetsmiljön på arbetsplatser för exvs de som idag inte kan arbeta hemifrån och också för att locka tillbaka människor till kontoren på andra sidan pandemin. Tydligt paketerad innovativ och värdeskapande lösning baserad på modern teknik.

Syftet med priset är att uppmuntra och sprida innovationer som utvecklar och förbättrar FM branschen.

IFMA har också utsett en vinnare av bästa uppsats 2020. Tävlingen vänder sig till studerande inom FM-utbildningen som bedrivs av Affärshögskolan. Tävlingen har som syfte att uppmuntra studenterna att bidra till utvecklingen inom FM-branschen genom att skriva om något aktuellt branschämne. Vid utvärderingen bedömdes kriterier såsom teori- och metodbeskrivningar, problemformulering, språkbruk, slutsatser samt koppling till FM-branschen.

Årets vinnare för bästa uppsatspris är Camilla Sonderyd Molnár från Malmö med uppsatsen ”Rörpost- med fokus på användning & rengöring”.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094