23948sdkhjf

Från mat till städ

Efter 40 år med mat och service som specialitet tar bolaget klivet in i städ- och facility-branschen.

Carotte House of Taste startar städbolaget Carotte Housekeeping. Fokus ska vara välutbildad personal. Medarbetarna kommer att genomgå en serviceutbildning inom Carotte Academy.

– Med vår Housekeeping vill vi att våra kunder ska uppleva samma känsla som när man kliver in i ett nystädat hotellrum. De ska uppleva en märkbar skillnad – det ska kännas rent och fräscht och att någon har haft ett öga för de små detaljerna som bidrar till att skapa en miljö som man trivs lite extra att arbeta och vistas i, säger Oscar Ohlsén, affärsutvecklingschef på Carotte House of Taste samt vd på Carotte Staff.

I samma veva ger sig bolaget in i facility-näringen med nystartade Carotte Concierge.

– Genom Carotte Concierge använder vi alla verktyg i vår verktygslåda för att ta ett helhetsgrepp om mat, möten och service på en arbetsplats. Med andra ord paketerar vi Carottes samtliga erbjudanden i ett. Detta för att kunna säkra förstklassig kvalitet och ge våra kunder lägre kostnader, samlade fakturor och ökad flexibilitet, säger Christian Mertzig, koncernchef på Carotte House of Taste.

Carotte Concierge är tillgängligt i Stockholm och Göteborg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094