23948sdkhjf

Ny vd för Hemfrid

Ny inom städbranschen men med gedigen erfarenhet av tjänsteproduktion, ledarskap och affärsutveckling. Cecilia Tosting axlar rollen som vd för Hemfrid.

I slutet av maj blev det officiellt att Hemfrids vd Maria Andersson skulle lämna företaget under hösten 2020. Maria Andersson började på Hemfrid 2013 och blev vd 2015.

Rekryteringsprocessen har pågått under sommaren och idag informerade företaget om att Cecilia Tosting utsetts till vd från 1 oktober. Cecilia har tidigare haft en ledande roll inom Walt Disney, med bas i både London och Milano och varit Nordenchef för spelbolaget Activision Blizzard. Hon kommer närmast från egen verksamhet med inriktning på ledarskap, affärsutveckling och digitalisering.

– Cecilias erfarenhet av att leda större organisationer i tillväxt kommer att vara en stor tillgång för oss. Hennes uppdrag blir att ta vår kundupplevelse till nästa nivå och fortsätta stärka vår position inom digitalisering, jobbskapande och integration, säger Hemfrids grundare Monica Lindstedt i ett pressmeddelande.

Hemfrid startades 1996 av Monica Lindstedt, som idag är styrelseordförande för företaget. Hemstädföretaget har drygt 2 000 medarbetare och verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg och Linköping/Norrköping.

Monica Lindstedt tilldelades nyligen hedersutmärkelsen Årets Förebildsgrundare av Founders Alliance, ett årligt pris som normalt sett delas ut fysiskt på Entreprenörsgalan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078