23948sdkhjf

Digitalt Forum Pulire lyfter samhällsfrågor

Forum Pulire går all-in digitalt under höstens upplaga. Den 13-14 och 20-21 oktober väntar föredrag, paneldiskussioner och debatter för den som vill reflektera och inspireras.

Branschkongressen Forum Pulire i Milano, som återkommer vartannat år, satsar fullt ut på ett digitalt format den 13–14 och 20–21 oktober.

Fem teman bildar utgångspunkt för kommande diskussioner och presentationer; Kvinnor, Välkomnande, tillhörighet och gemensamhet, Lycka, Innovativ distribution och ledarskap samt Renlighet inom sjukvård, hotell, restauranger och skolor.

Årets teman speglar inte bara branschunika utmaningar utan samhället i stort. Temat Välkomnande, tillhörighet och gemenskap pekar på att vi i ännu högre grad än idag kommer att behöva hantera frågor om migration och integration – och engagera oss för ge alla en känsla av tillhörighet i ett land eller en grupp.

Innovativ distribution och ledarskap belyser de ultrasnabba digitala och fysiska samhällsförändringar vi måste förhålla oss till, där relationer, identiteter och övertygelser ständigt omdefinieras, vilket kan upplevas som kaotiskt. Samtidigt måste vi med stabilitet fortsätta att planera och leverera tjänster.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.146