23948sdkhjf

Klart med ny vd för Samhall

Sara Revell Ford efterträder Monica Lingegård som vd för Samhall. Hon tillträder tjänsten senast den 1 januari 2021.

– Jag är oerhört nöjd över att kunna välkomna Sara till Samhall. Hon är en stark och inspirerande ledare med en gedigen förankring inom såväl näringsliv som civilsamhälle. Hennes erfarenheter och intresse av att stärka och utveckla människor kommer att vara en stor tillgång för Samhall, säger Samhalls styrelseordförande Cecilia Schelin Seidegård.

Sara Revell Ford har under det senaste året arbetat som generalsekreterare för Mentor International och Mentor Sverige. Tidigare har hon varit nationell chef för Svenska Röda Korset samt generalsekreterare för Friluftsfrämjandet. Hon är utbildad civilekonom och har även arbetat med affärsutveckling, försäljning och marknadsföring inom The Absolut Company och Canon.

Den nya vd:n för Samhall tillträder senast vid årsskiftet och efterträder då Monica Lingegård som den 17 augusti blir vd och koncernchef för SJ.

– Det här är Sveriges viktigaste jobb! Jag är både glad och stolt över att få möjligheten att tillsammans med Samhalls medarbetare och kunder utmana fördomar och visa hur alla vinner på en mer inkluderande arbetsmarknad. I detta arbete ser jag särskilt vikten av att säkra att Samhalls samlade kompetens utvecklas tillsammans med marknaden, säger Sara Revell Ford.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109