23948sdkhjf

Städrobot lättar upp i coronamörkret

Tillsammans med RoboTech lanserar nu OrboTech en ny spännande robot-teknologi som fullkomligt revolutionerar städningen.

"Tillsammans med RoboTech lanserar nu OrboTech en ny spännande robot-teknologi som fullkomligt revolutionerar städningen. Med RoboTech VR-headset och RoboTech VR-cleaning glove får du full kontroll över RoboTech IRL-cleaner städrobot. För första gången någonsin kan du utföra otroligt komplicerade städmanövrar som exempelvis spraya och torka av interiörytor. RoboTech - It feels like the real thing.

OrboTech är global återförsäljare till RoboTech och produkten lanseras idag över hela världen. Ta kontakt för mer information!"

Så skrev företaget på sin facebooksida den 1 april (idag) och det är ju naturligtvis ett aprilskämt.

– Det är så mycket negativa nyheter nu så vi tänkte att ett aprilskämt som inte har någonting med corona-krisen att göra skulle pigga upp, säger Anton Johansson, försäljningsansvarig, Orbotech.

Skämtet och bilden har blivit stora på sociala medier och fått mycket positiv respons.

– Folk har faktiskt gått på det först och sedan fått sig ett gott skratt. Men ingen har tagit illa vid sig.

Det är ju så mycket robotar i städbranschen nu att det ibland går till överdrift, som i det här fallet, säger Anton.

Bilden har klippts ihop av företagets marknadsavdelning.

Robotech är en amerikanskproducerad animerad TV-serie inom science fiction-genren på 85 avsnitt. Seriens sändes för första gången 1985 och har sedan dess gett upphov till tre filmer, mängder av serietidningar, TV-spel och böcker.

Kommentera en artikel (2)
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.205