23948sdkhjf

Samhalljobb ger anställning

Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrbotten samarbetar sedan ett antal år med Samhall och ett 10-tal före detta Samhall-anställda har anställts.

År 2010 började Riksbyggen i Norrbotten att i liten skala samarbeta med Samhall. Sedan dess har samarbetet successivt växt och Samhall är idag en naturlig samarbetspartner i vardagen för Riksbyggen i Norrbotten.

"Med bland annat en utbildning om mångfald och inkludering för samtliga medarbetare och en öppen dialog fungerar samarbetet jättefint. Fler får chansen att komma ut i arbetslivet samtidigt som vi får en utökad rekryteringsbas", säger Björn Lundberg, marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrbotten i ett pressmeddelande.

Samhall utför på uppdrag av Riksbyggen både lokalvård och fastighetsservice. Ett 10-tal som tidigare varit anställda på Samhall har idag anställning på Riksbyggen.

"Genom samarbetet med Samhall får både vi och arbetstagaren chansen att i lugn och ro känna oss för om det är aktuellt med en anställning", säger Björn Lundberg.

"Att Riksbyggen och Samhall har liknande grundvärderingar är också en viktig del i att samarbetet fungerar så bra, till exempel när det gäller hållbarhet och att skapa samhällsnytta."

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078