23948sdkhjf

Inspira bemannar receptionen i Haga Blue

Själv hyresgäst i fastigheten där företaget vunnit upphandling av arbetsplatsservice.

I våras köpte DNB fastigheten Haga Blue i Solna. Newsec fick uppdraget att sköta förvaltningsförvaltningen. Nu har Newsec i sin tur valt Inspira vid upphandlingen av arbetsplatsservice. Inspira ska bemanna fastighetens gemensamma reception och ansvara för lokalvårdstjänsterna.

– Det är ett spännande uppdrag. Vi ska utveckla servicen i fastigheten med exempelvis nytt besökssystem, svanenmärkt städning och en skräddarsydd servicemeny för alla hyresgäster, säger Peter Reuterhagen, säljansvarig på Inspira.

I Inspiras uppdrag ingår även att, ihop med Newsec, förnya inredningen i receptionen och skapa en modern entré och mötesplats i Haga Blue, som byggdes 2002 och omfattar totalt cirka 10 200 kvadratmeter kontorslokaler.

– Under våren 2019 ska vi tillsammans med Newsec sjösätta konceptet Haga Blue Connect i receptionen som innebär ny inredning och nya funktioner för en välkomnande och kreativ arbetsplatsupplevelse, berättar Reuterhagen. 

Inspira har sitt eget huvudkontor i fastigheten. Andra stora hyresgäster är Diskrimineringsombudsmannen, Paulinq Group och Frösunda omsorg.

Inspira motsvarade våra krav bäst och dessutom presenterade de en ny lösning för inredning och funktionalitet i receptionen genom konceptet Haga Blue Connect. Det motsvarande mycket väl den förnyelse vi vill skapa för våra hyresgäster och besökare i fastigheten, berättar David Karlsson, kontraktsförvaltare och ansvarig för Newsecs upphandling i Haga Blue.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.203