23948sdkhjf

En vecka kvar till Clean & Facility i Kista!

Du har väl anmält dig på cleanmassan.se och skrivit ut din kostnadsfria biljett!

Allt detta finner du på årets Clean & Facility i Kistamässan 2-3 oktober:

Drygt 60 utställare som visar de senaste nyheterna, diskuterar de spännande trenderna och låter dig testa kem, maskiner, moppar och stativ. Och svarar på alla dina frågor.

Drop in, 16 miniseminarier fördelade på mässans två dagar. Under seminarierna kan du lära om allt från arbetsglädje och ledarskap till nyckeltal och vägledning för upphandlingar. Det finns något för alla, oavsett var i branschen vi jobbar.

Finalen i Clean Bright Awards! Kom till scenen i kaféet klockan 14:45, mässans första dag, och var med om när vinnarna i de fem kategorierna avslöjas. Se när de tar emot sina priser, blommor och diplom och var med och fira dem med bubbel och applåder.

SM i fönsterputs! Missa inte den rafflande tävlingen när Sveriges bästa fönsterputsare gör upp om vem som är nummer ett! Med precision, snabbhet och elegans ska alla tävlingsfönstren putsas utan att en droppe lämnas kvar på glaset. Finalen i Fönsterputs SM går av stapeln klockan 13:00 och prisutdelningen är klockan 13:45.

Dessutom ger mässan dig möjlighet att träffa kollegor, konkurrenter, kunder och vänner. Du kan bygga på ditt nätverk, kanske hitta nya arbetskamrater och naturligtvis få nya idéer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079