23948sdkhjf

Supplies Direct City invigs på fredag

Den 31 augusti slår nya Supplies Direct City upp dörrarna till likaledes nya ut- och ombyggda lokaler på Partihandlarvägen 27 i Årsta. Invigningen firas med öppet hus, stand up-komikern Patrik Larsson, lotterier, nyheter, lunch och allmän fest mellan klockan 10-14.

I och med Supplies Directs förvärv av City Papper påbörjades planerna på att flytta Supplies Directs lager och butik i Västberga till City Pappers lokal i Årsta.

Läs också: Stor fest hos Supplies Direct City

Nu är den resan nästan i hamn och det är bara dagar kvar till invigningen av den nya butiken och lagret.

Mårten Widborg, chef för Supplies Direct City, är full av entusiasm trots att arbetet visade sig större än någon av dem hade väntat sig.

– Alla har slitit hårt och gjort ett fantastiskt jobb sedan vi startade i somras. Vi anade inte hur stort det här egentligen var. Bara lager- och butiksflytten var mycket större än vi trott. Ovanpå det kom arbetet med att skifta de två företagens affärs-, lager- och butikssystemen till ett gemensamt.

Men det var inte allt, för samtidigt med ombyggnaden och systemskiftet har butiken på Partihandlarvägen 27 i Årsta hållit öppet.

Läs också: Hallå där Mårten Widborg!

– Jag är faktiskt positivt överraskad hur förstående kunderna varit. Vi har ju begått en del misstag under den här resan. Men med tanke på de volymer vi hanterat varje dag så är det oerhört positivt. Vi har gjort en mycket speciell resa.

Det speciella säger han är att det aldrig gjorts något liknande i branschen tiidigare.

– Bemanningen har vuxit rejält och sortimentet utvecklats genom City Pappers breda sortiment och Supplies Directs innovativa. Dessutom har vi ju, trots att vi är en liten, lokal grossist, hela Opti Group som är Nordens största inköpsorganisation inom FM, i ryggen. Det ger både oss och kunden fördelar.

Mårten Widborg avslutar med att bjuda in till invigningen den 31 augusti på Partihandlarvägen 27 i Årsta.

– Det är öppet hus och en dag både för vår egen personal och för kunderna. Det blir ett sju dundrandes party med jättefin lunchbuffé mellan 11:00 och 13:00, stand up-framträdande av Patrik Larsson ungefär klockan 12:00 och sällan skådade erbjudanden i butiken.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078