Årets Företagsrestaurang närmar sig
Den 26 april går finalen av Årets Företagsrestaurang av stapeln. I den rafflande finalen, som avgörs på mässan GastroNord den 26 april, ska finallagen på två timmar laga upp en hälsosam, säsongsanpassad och aptitretande lunchbuffé med smakerna i fokus: En soppa, en huvudrätt, tre sorters grönt samt ett bröd.
Vinnarna får, förutom heder och ära och festlig segermiddag, även var sitt resestipendium på 15 000 kronor.
Klara för final är:
Restaurang Björken, Sodexo, Uppsala
Kockar: Göran Pändel Bergren och Mats Johansson
Sandflygsgården, Eurest Services AB, Höganäs
Kockar: Linda Nilsson och Jim Nielsen
Södertälje Stadhus, Eurest Services AB
Kockar: Linda Haglund Wollert och Marcus Andersson
Restaurang Stadshuset, Gävle, Sodexo
Kockar: Daniel Leidstedt och Magnus skog
Restaurang Bankomaten, Malmö
Kockar: Mikael Börjesson och Per Jönsson
Restaurang e, Electrolux, Stockholm, Sodexo
Kockar: Alexandra Grönros och Nicklas Andersson