23948sdkhjf

Årets Företagsrestaurang närmar sig

Den 26 april går finalen av Årets Företagsrestaurang av stapeln. I den rafflande finalen, som avgörs på mässan GastroNord den 26 april, ska finallagen på två timmar laga upp en hälsosam, säsongsanpassad och aptitretande lunchbuffé med smakerna i fokus: En soppa, en huvudrätt, tre sorters grönt samt ett bröd.
Den 26 april går finalen av Årets Företagsrestaurang av stapeln. I den rafflande finalen, som avgörs på mässan GastroNord den 26 april, ska finallagen på två timmar laga upp en hälsosam, säsongsanpassad och aptitretande lunchbuffé med smakerna i fokus: En soppa, en huvudrätt, tre sorters grönt samt ett bröd.

Vinnarna får, förutom heder och ära och festlig segermiddag, även var sitt resestipendium på 15 000 kronor.

Klara för final är:

Restaurang Björken, Sodexo, Uppsala

Kockar: Göran Pändel Bergren och Mats Johansson

Sandflygsgården, Eurest Services AB, Höganäs
Kockar: Linda Nilsson och Jim Nielsen

Södertälje Stadhus, Eurest Services AB

Kockar: Linda Haglund Wollert och Marcus Andersson

Restaurang Stadshuset, Gävle, Sodexo

Kockar: Daniel Leidstedt och Magnus skog

Restaurang Bankomaten, Malmö
Kockar: Mikael Börjesson och Per Jönsson

Restaurang e, Electrolux, Stockholm, Sodexo

Kockar: Alexandra Grönros och Nicklas Andersson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.189