23948sdkhjf

INPA i Malmö förvärvas av Papyrus Supplies

Papyrus Supplies har förvärvat städgross- kompetens- och utbildningsföretaget INPA i Malmö. INPA är specialiserade på maskiner, städteknik och utbildning.
Förvärvet av INPA blir det tredje i jämförbart slag som Papyrus Supplies genomfört under senare år. Papyrus Supplies har tidigare köpt både StädgrossImporten i Stockholm och Städcentralen Träffpunkten i Göteborg.

– I och med förvärvet av INPA täcker vi de tre största städerna och dess regioner med våra butiker och Papyrus Supplies logistik, säger Dan Andersson, senior vice president på Papyrus Supplies.

Förvärvet av INPA stärker Papyrus Supplies position i Skåne med en butik där kunderna kan hämta varor och utföra service på maskiner och städutrustning. INPA bedriver även utbildning vilket ger Papyrus Supplies kunder tillgång till öppna och företagsanpassade utbildningar samt SRY-certifiering lokalt i Malmö.

– I och med att vi blir en del av Papyrus Supplies-koncernen kan vi erbjuda våra kunder ett bredare sortiment, ökad tillgänglighet och en logistiklösning som täcker hela Sverige. Våra verksamheter kompletterar varandra då vi fokuserar på små och medelstora städbolag och genom Papyrus Supplies får vi tillgång till en marknad med rikstäckande kunder, säger Martin Månsson, INPA AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078