23948sdkhjf

Amadeus Städenergi med ny vd

Värvar vd med ett längre förflutet på ledande poster i städbranschen.

Britt-Marie Ekstrand har utsetts till ny vd för Amadeus Städenergi som är en del av Miab Group. Hon har ett längre förflutet i städbranschen och kommer närmast från posten som operations manager hos Städarna Sverige men har även ett längre förflutet som vd för Maries Puts & Städ. Där verkade hon på vd-posten under nära 13 år och ledde bolaget genom en kraftig tillväxt fram till att den tidigare ägarens gjorde exit 2020 och därefter integrerade bolaget in i Städarna Sverige. Hon har tidigare även verkat på olika chefsroller inom Vattenfall.

– Amadeus Städenergi är en välskött pärla med stora möjligheter att växa, säger Britt-Marie Ekstrand i en kommentar. 

– Jag känner mig privilegierad av att ha fått uppdraget att fortsätta och utveckla verksamheten tillsammans med vår härliga personal. Det är extra bra att ha Miab i ryggen, och jag ser fram emot möjligheterna till samarbete i framtiden.

Britt-Marie Ekstrand efterträder Joanna Jurcyk.

Amadeus Städenergi erbjuder ett brett utbud av städtjänster som kontors-bygg- och butiksstädning samt hemservice och golvvård, flyttstäd och trappstäd.

–Vi är mycket stolta över att välkomna Britt-Marie Ekstrand till MIAB-familjen, säger Stefan Forsgren koncernchef för Miab Group. 

– Jag är övertygad om att hennes erfarenhet och vision kommer att ta Amadeus Städenergi till nya höjder.

Städbolaget, med historia från 1979, blev en del av Miab senvåren  2021 då en inkråmsaffär av Städenergi Facility Services Sverige genomfördes per den 31 maj 2021 och Miabs dotterbolag Amadeus stärkte positionen i Stockholmsregionen genom att förvärva Städenergi. I samband med det fick Amadeus Service i Stockholm namnet Amadeus  Städenergi.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.359