23948sdkhjf

Vd får ny roll i proptech-bolaget

Peter Reigo som är medgrundare av Flowscape och som de senaste 13 åren, sedan starten 2011, verkat som vd önskar lämna posten för att istället ansvara för produktledning och försäljning till stora kunder.

– Jag är väldigt stolt över att tagit Flowscape från en liten nystartad verksamhet i min källare till ett multinationellt bolag som idag omsätter över 50 miljoner kronor. Efter 13 år i samma roll känner jag nu att det är bra timing att ta in en ny vd för att skala oss vidare mot nästa stora milstolpe, 100 miljoner kronor i omsättning. Eftersom jag brinner för produktledning och försäljning till stora kunder så skall det bli väldigt kul att på heltid få fokusera på det. Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med en ny vd, som har rätt erfarenhet och driv för att få Flowscape att utvecklas vidare i ännu högre takt, säger Peter Reigo, vd och medgrundare Flowscape i en kommentar.

Arbetet med att hitta en ny vd har inletts och förändringen av organisationen kommer att genomföras när efterträdaren kommit på plats.

– Styrelsen har idag mottagit Peters önskan om att byta roll och vi respekterar det beslutet. Peter är en viktig person för Flowscape både som grundare, ledare och storägare. Därför blir han en nyckelperson i vår fortsatta resa att utveckla en ledande produkt och att vinna och utveckla stora kunder. Styrelsen påbörjar omgående arbetet med att rekrytera en ny VD.” säger Per Adolfsson, Styrelseordförande Flowscape.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08