23948sdkhjf

Flowpass formar ny styrelse

Proptech-bolaget tar in ny kompetens i styrelsen.

Gunnar F Cederlund, SQT Invest och Tuomas Sahi, vd för Antilooppi och erfaren ledare och visionär inom den finska fastighetsbranschen,  tar plats i Flowpass styrelse. Gunnar F Cederlund tar posten som styrelseordförande och duon väljer även att investera i bolaget .

”Nya styrelsen vill öka takten och höja ambitionen på erbjudandet så att större företag och den offentliga sektorn ska våga genomföra den kontorsomställning som ligger i korten och som i högsta grad har påbörjats i många stora städer globalt”, heter det i ett pressmeddelande.

– Genom Tuomas får vi tillgång till en expertis inom den Nordiska kontorsmarknaden som vi inte själva besitter, säger Johan Bjuregård, vd för Flowpass i en kommentar.

I styrelsen finns även Flowpass medgrundare Peter Ingman. 

Flowpass är rådgivare som tillhandahåller en  teknisk plattform för att kunna hantera ett nätverk av flexibla arbetsplatser, egna befintliga kontor och tillgång till tillfälliga och distribuerade arbetsplatser. Bolaget har en tjänst för att skapa access till ett globalt nätverk av flexibla arbetsplatser/kontor och coworking-platser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063