23948sdkhjf

Ny teknisk chef på HSB Göteborg

Andreas Solveström har tillträtt som teknisk chef för HSB Göteborg. Han kommer närmast från en roll som gruppchef inom fastighetsservice på Riksbyggen där han arbetat i olika roller sedan 2014.

– Jag är väldigt glad att välkomna Andreas till oss. Han har en lång och gedigen bakgrund från branschen och har dessutom erfarenhet av att leda i förändring. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Andreas och jag är övertygad om att han kommer att bidra till att utveckla vår verksamhet ytterligare, säger Giovanni Caltagirone, chef tekniska förvaltning på HSB Göteborg.

Som teknisk chef på HSB Göteborg kommer Andreas fokusera på att driva verksamheten inom marknadsområdet enligt uppsatta mål och strategier och ansvara för att verksamheten levererar enligt avtal med kund. Han kommer också att sitta med i förvaltningsledningen.

Den tekniska förvaltningen på HSB Göteborg består av cirka 160 medarbetare.

Verksamheten är indelad i olika geografiska marknadsområden samt en avdelning för trädgård och anläggningsarbeten. Ansvaret för marknadsområdena ligger på två tekniska chefer och under dem finns ett antal områdeschefer som i sin tur leder medarbetarna inom den tekniska förvaltningen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078