23948sdkhjf

Ny duo till Indoor Energy

Indoor Energy har rekryterat försäljningschef och därtill en ny finanschef som har ett förflutet hos ISS Facility Services och Inspira.

Maria Karlström har rekryterats till posten som finanschef för Indoor Energy som sysslar med energioptimering och service i fastigheter. Hon beskrivs ha gedigen erfarenhet från att arbeta som ekonomichef i servicetunga verksamheter och har ett förflutet ISS Facility Services och Inspira men kommer närmast från Aftén Bil. ”Genom sitt mångåriga arbete med ekonomi och processtyrning på både ISS Facility Services och senare på Inspira har hon skaffat sig djup förståelse för de specifika behov och utmaningar som kunder inom servicetunga branscher har”, uppger Indoor Energy.

– Som serviceverksamhet hanterar vi många viktiga och parallella processer hos våra kunder och i det arbetet är god kontroll och att minimera avvikelser helt avgörande. Här kommer Marias långa erfarenhet av liknande arbete från närliggande verksamheter att bli ett viktigt tillskott till bolaget generellt, och till ekonomifunktionen specifikt, när vi bygger Indoor Energy för fortsatt expansion, säger Åsa Wikensten, koncernchef på Indoor Energy.

Uppdraget innefattar förutom att vidareutveckla ekonomifunktionen även leda arbetet med att säkerställa att ledningen på Indoor Energy har rätt data, systemstöd och processer när bolaget nu expanderar

Maria Karlström tar plats i koncernledningen och tillträder i januari.

Även Ann Wingård har rekryterats till posten som försäljningschef vilket är en nyinrättad funktion på koncernnivå, och ett led i bolagets strategi att rusta för fortsatt expansion.

Ann Wingård kommer närmast från en roll som affärsområdeschef med ansvar för datacenter hos Coromatic men har tidigare arbetat hos Conapto, Sungard, Anticimex och Teleperformance.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079