23948sdkhjf

Vinner upphandling för lokalvård hos Kaunis Iron

Labro Sanering, grundat 2017 och med verksamhet i Gällivare, Kiruna och Pajala, har vunnit Kaunis Irons upphandling för lokalvård i fastigheterna på gruvområdet i Kaunisvaara i Pajala kommun, det rapporterar Affärer i Norr.

– Det är mycket som ska falla på plats nu. Många nyanställningar, inköp av bilar, utrustning, schemaläggning och information som ska uppdateras. För Pajala kommer det resultera i nyinflyttade ortsbor när befintliga medarbetare väljer att bosätta sig i kommunen, säger Erica Stridsman, en av ägarna till Labro Sanering till Affärer i Norr.

Bolaget räknar med att anställa fyra nya medarbetare.

- Vi är glada att Labro Sanering genom det ingångna avtalet med oss etablerar sig i Pajala, och att det dessutom bidrar till inflyttning genom deras hemvändande medarbetare är fantastiskt. Vi ser fram emot samarbetet, säger Magnus Nordlund, strategisk inköpare på Kaunis Iron i en kommentar.

Labrokoncernen, som Labro Sanering är en del av, ägs av Elisabeth Landby, Dan Broström och Erica Stridsman. Labro Sanering levererar lokalvård, sanering och byggstäd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062