23948sdkhjf

Rimab får storuppdrag av SKF

Ska i samarbete med Nordrest leverera lokalvård, måltids- och kontorsservice till industriföretagets anläggningar i Sverige.

Rimab har vunnit nationell upphandling gällande SKF:s anläggningar i Sverige.

– Lokal förankring, flexibilitet och service med fingertoppskänsla är vår styrka. Att ett av Sveriges största och mest välkända företag väljer oss framför internationella koncerner gör oss både stolta och laddade för att leverera lokalvård, lunch, catering och servicetjänster utöver det vanliga. Vårt unika samarbete med Nordrest kommer att ge SKF den bästa kundupplevelsen genom kompetensen som vi erbjuder från båda bolagen, säger Helena Ahldén, vd för Rimab i en kommentar.

I ett pressmeddelande skriver Rimab att upphandlingen bygger på ett samarbete mellan SKF och Rimab och FM-bolaget uppger att fokus skiftat ”från att tidigare varit fokuserad på exempelvis lokalvård per kvadratmeter och antal luncher per dag med styrning från uppdragsgivaren går utvecklingen nu mot partnerskap mellan kund och leverantör”.

– Samarbetet ska bygga på ömsesidig öppenhet. Vi vill skapa en win-win där Rimab är motiverade att hela tiden vara lyhörda och kreativa för att kunna skapa bästa förutsättningarna för att alla ska kunna göra ett så bra jobb som det bara är möjligt när man vistas i SKF-s lokaler, säger Magnus Dahlqvist, security och FM service manager, SKF Sverige.

Avtalet löper initialt på fyra år till att börja med och Rimab beräknar att omsättningen ska uppgå till cirka 100 miljoner kronor för avtalsperioden. Avtalet börjar i Göteborg och avsikten är att leverera tjänster på flera orter i Sverige.

– För oss går partnerskap och innovation hand i hand. Resurser som sparas genom smart teknik kan vi lägga på lyhörd mänsklig service som höjer värdet på hela Facility Service-leveransen. Rimabs och Nordrest är specialister på sina områden men står för värdegrunder som är lika och lägger vikt vid lokal förankring och lyhördhet för kundens förväntningar, säger Selma Omerovic, regional servicechef för Rimab.

Rimab står för Ren Industri Miljö och har sitt ursprung i just industristäd vilket är något som kommer väl till pass i det nya uppdraget.

– Vi har en tradition av att ligga långt framme inom industristäd och har många duktiga medarbetare inom det här området. Det känns fantastiskt att kunna ge alla dessa medarbetare chansen att höja hela SKF:s lokalupplevelse, säger Helena Ahldén vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fyra städbolag får uppdrag av Jernhusen
Trafikförvaltningen förlänger avtal om trygghetsvärdar
Vasakronan förlänger IFM-avtal med Coor
Krönika: Ny rättspraxis om golvpriser
Alberts Städservice i nya händer
Orbotech värvar tio: ”Vi går mot strömmen och lägger nu in nästa växel”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.125