23948sdkhjf

Indoor Energy öppnar kontor i Norrland

Indoor Energy öppnar kontor i Gävle och Luleå. Satsningen i Norrland ska drivas av Björn Hultberg som anslöt till bolaget den 1 september.

”Vi har under många år haft rikstäckande kunder i Norrland och sett potentialen i regionen. Tillsammans ser vi att Indoor kan vara en attraktiv arbetsgivare lokalt samtidigt som att Indoors specialiserade tjänster kopplade till energieffektivisering av fastigheter i allra högsta grad är relevant för marknaden i Norrland”, uppger Indoor Energy i ett pressmeddelande.

– Norrland är en expansiv marknad med stor potential för fortsatt energieffektivisering av fastigheterna. I och med etableringen av Indoor får regionen nu tillgång till ett nätverk av specialister och tjänsteerbjudanden i kombination med lokal närvaro, säger Björn Hultberg i en kommentar.

Björn Hultberg har verkat inom branschen i Norrland i över 40 år och uppges vara väl förtrogen med marknaden.

Sedan tidigare har Indoor Energy kontor i Stockholm, Stockholm syd, Nyköping, Katrineholm, Örebro, Karlstad, Uppsala och Göteborg.

Aktören är verksam inom samtliga områden kring inomhusklimat, som kyla, värme, ventilation och styr- och reglerteknik, och rådgivning åt fastighetsägare gällande energiförbrukning och inomhusklimat.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078