23948sdkhjf

Indoor Energy öppnar kontor i Norrland

Indoor Energy öppnar kontor i Gävle och Luleå. Satsningen i Norrland ska drivas av Björn Hultberg som anslöt till bolaget den 1 september.

”Vi har under många år haft rikstäckande kunder i Norrland och sett potentialen i regionen. Tillsammans ser vi att Indoor kan vara en attraktiv arbetsgivare lokalt samtidigt som att Indoors specialiserade tjänster kopplade till energieffektivisering av fastigheter i allra högsta grad är relevant för marknaden i Norrland”, uppger Indoor Energy i ett pressmeddelande.

– Norrland är en expansiv marknad med stor potential för fortsatt energieffektivisering av fastigheterna. I och med etableringen av Indoor får regionen nu tillgång till ett nätverk av specialister och tjänsteerbjudanden i kombination med lokal närvaro, säger Björn Hultberg i en kommentar.

Björn Hultberg har verkat inom branschen i Norrland i över 40 år och uppges vara väl förtrogen med marknaden.

Sedan tidigare har Indoor Energy kontor i Stockholm, Stockholm syd, Nyköping, Katrineholm, Örebro, Karlstad, Uppsala och Göteborg.

Aktören är verksam inom samtliga områden kring inomhusklimat, som kyla, värme, ventilation och styr- och reglerteknik, och rådgivning åt fastighetsägare gällande energiförbrukning och inomhusklimat.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fyra städbolag får uppdrag av Jernhusen
Trafikförvaltningen förlänger avtal om trygghetsvärdar
Vasakronan förlänger IFM-avtal med Coor
Krönika: Ny rättspraxis om golvpriser
Alberts Städservice i nya händer
Orbotech värvar tio: ”Vi går mot strömmen och lägger nu in nästa växel”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.203