23948sdkhjf

Årets städare: Här är finalisterna

Tre kompetena och uppskattade städare slåss om segern i Clean Bright Awards kategori Årets städare.

Kategoribeskrivning Årets Städare:

Städare är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på arbetsplats och städuppdragen kan variera från dag till dag. Årets städare är flexibel, tar egna initiativ och kan snabbt lösa problem med allt från smittspridning till golvvård. Årets städare är en person som har kunskap om olika rengöringstekniker, hur man hanterar städmaskiner samt om olika material och rengöringsprodukter. Dessutom har hen kunskap om bra arbetsteknik för att undvika belastningsskador.

Milan Gajic, Kundpartner Syd

Motivering: Milan är behjälplig inom precis allt i ett städ- och serviceföretag, som specialstädning, reparation av maskiner och nytänkande när det gäller ergonomisk hållbarhet. Behövs det ett nytt redskap för att hantera ett uppdrag så är inte Milan sen med att uppfinna detta, såvida han inte har hittat det hos någon leverantör. Utöver detta är Milan en mästare på att hjälpa till att räkna på nya uppdrag, skriva offerter, utföra kvalitetskontroller och har en väldigt god relation med både kunder och kollegor. Flexibilitet är en av Milan stora styrkor. Genom att fokusera på möjligheterna löser han problem och har alltid nya idéer. Milan är en av företagets vassaste spjutspetsar och bidrar väldigt mycket till företagets gemensamma mål. Han har utvecklats enormt mycket sedan starten 2016.

Zdenko Ramovic, Kundpartner Syd

Motivering: Zdenko är en trogen och arbetsam medarbetare som alltid är kunden till lags. Med sin otroligt breda kunskap inom golvvård, olika maskiner, höghöjdstäd, fönsterputs och inte minst nya metoder med att hålla borta smittspridning hos våra kunder, visar Zdenko ännu en gång hur värdefull han är för vårt företag och våra kunder. Zdenko har under flera månader ansvarat för att en fabrik med cirka 1 000 anställda har sluppit smittspridning av coronaviruset, ett enormt mervärde för kunden och de som arbetar för fabriken.

Juan Perez, Alliance+

Motivering: Juan är en person som man alltid kan räkna med. Han sprider arbetsglädje och utför våra servicetjänster på ett professionellt sätt. När en av våra kunder fick sitt första bekräftade fall av corona-smitta, och önskade omedelbar sanering, sa Juan ja direkt. Detta i en tid när covid-19 var nytt och främmande för oss alla och många lokalvårdare var livrädda för att vistas i smittade lokaler, än mindre utföra sanering. Juan har också förmågan att kunna lugna många av sina kollegor som har varit mycket oroliga. Tack vare hans förklaringar och lugna sätt har våra team stärkts avsevärt och alla har fått arbetsro även under denna pandemi. Juan är väldigt omtyckt av våra kunder och blir ofta hyllad i våra enkätundersökningar som mycket professionell, positiv och serviceinriktad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079