23948sdkhjf

Europeiskt städpris skjuts upp

European Cleaning Journal (ECJ) som står bakom branschpriset European Cleaning & Hygiene Awards meddelar att man väljer att skjuta upp det ett år till 2021 på grund av coronakrisen.

Priset som skulle delats ut för femte gången den 5 november i Bryssel, flyttas nu fram till nästa år, den 4 november, på samma plats.

– Eftersom många av våra kollegor i städbranschen fortsätter att kämpa i dessa tuffa tider när de hela tiden måste samsas med ett mycket smittsamt virus, har vi tagit det svåra beslutet att ställa in årets prisutdelning. Men vi kommer tillbaka nästa år, kommenterar Michelle Marshall, redaktör för EJC som ligger bakom priset.

– Många av våra sponsorer och supporters jobbar outtröttligt i frontlinjen och levererar vitala tjänster och service för att hålla samhället rent och säkert i dessa tider. Även om vi gärna vill ge dem det erkännande de förtjänar måste vi se till deras säkerhet i första hand. Därför tror vi inte att det är rätt att genomföra ett så stort event i år.

– Vi ser fram emot att fira branschens enastående ansträngningar när eventet återvänder till Plaza Hotel i Bryssel i november 2021, säger hon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078