23948sdkhjf

Coor förlänger med Volvo Cars

Coors IFM-avtal med Volvo Cars förlängs till 2022.

Det innebär att Coor fortsätter att leverera IFM-tjänster till Volvo Cars samtliga produktions- och administrativa sajter i Sverige och Belgien. Affären har ett värde på över 200 miljoner kronor per år.

Läs också: Förlänger offshore-avtal med Coor

Coor har ansvarat för leveransen av IFM-tjänster till Volvo Cars under många år. Samarbetet bygger på målsättningen att stödja utvecklingen av Volvo Cars verksamhet. Exempel på tjänster som ingår i uppdraget är lokalvård, flyttservice, arkivtjänster och arbetsplatsservice som reception, växeltjänster och postservice samt säkerhet och bevakning.

– Vi ser fram emot att få fortsätta utveckla vårt samarbete. Det nya avtalet befäster Coors nordiska marknadsledarskap ytterligare, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor i ett pressmeddelande.

– Volvo Cars är en viktig kund för Coor. Vi har ett stort, gemensamt intresse av att arbeta med hållbarhetsfrågor och vi kommer att fortsätta införa hållbara och kostnadseffektiva lösningar i vår FM-leverans, mycket genom digitala tjänster i form av smarta sensorer för klimat och temperatur, kommenterar AnnaCarin Grandin, vd Coor Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079