23948sdkhjf

Etablerar dotterbolag i Stockholm

Den 1 maj trycker Städarna på knappen för sin största satsning sedan starten för tio år sedan och öppnar kontor i Stockholm.

Det blir en fullskalig etablering på den största och viktigaste marknaden i Sverige; Stockholm. Satsningen görs tillsammans med den nytillträdda vdn för Städarna i Stockholm AB, Casper Andersson som också blir delägare i bolaget.

Casper Andersson kommer närmast från bolaget mySafety försäkringar där han jobbat sedan 2014 och senast i rollen som försäljningschef för verksamheten i Sverige.

– Det är med stor glädje och lust som jag tar mig an detta uppdrag. Detta känns verkligen superbra då Städarnas värderingar går hand i hand med mina egna. Här ska vi ta ett redan hållbart bolag till nya höjder, säger Casper Andersson, vd för Städarna i Stockholm AB, i ett pressmeddelande.

Etableringen i Stockholm är redan i full gång och i dagsläget utgår man från Norrsken House men kommer inom kort att flytta till egna lokaler.

Städarna-koncernen finns sedan tidigare på 22 orter och ambitionen är att under året skapa runt 50 nya arbetstillfällen i Stockholm.

– Vi fortsätter vår satsning på unga supertalanger och har ett stort antal lyckade etableringar i ryggen. Casper är bara 24 år gammal men har precis de ledaregenskaper och det driv som vi söker. Detta kommer bli en riktig raketfärd! säger Tjoffe Sjögren, koncernchef, Städarna Sverige AB.

Städarna Sverige AB är Sveriges tredje största hemservicebolag (drygt 500 medarbetare).

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094