23948sdkhjf

Procurator avtalar med Sodexo

Procurator har tecknat ett långsiktigt partnerskapsavtal med Sodexo.

Efter avslutad upphandlingsprocess står det klart att Sodexo i Sverige väljer Procurator som ny leverantör och distributör av förbrukningsvaror från och med 1 april 2019.

Läs också: Försenade leveranser ger frustrerade kunder

Det fleråriga, strategiska samarbetsavtalet med Sodexo kommer ytterligare stärka Procurators position som ledande aktör av förbrukningsvaror till Facility Management-sektorn på den nordiska marknaden.

– Vi är mycket stolta och glada över det här strategiska samarbetet. Procurators långa erfarenhet inom Facility Management och lokalvård gör oss till en stark partner till Sodexo i Sverige, säger Claes Sunebring, affärsområdeschef på Procurator. Vi delar många värderingar, inte minst inom hållbarhetsområdet, vilket skapar goda förutsättningar för ett lyckat samarbete.

– För oss inom Sodexo är det viktigt att arbeta med leverantörer som har en hög servicenivå, är innovativa och proaktivt bidrar till att utveckla vårt kunderbjudande. Det är också en förutsättning att leverantören bedriver en verksamhet som värnar om miljön och stödjer Sodexos program för hållbarhet. Vi hoppas kunna fördjupa samarbetet under kommande år, säger Mikael Windahl, Head of Supply Management FM Nordic, Sodexo.

Procurator ingår i OptiGroup-koncernen som 2017 omsatte 1,5 miljarder euro med ca 2 100 anställda.

Sodexo är ett multinationellt, franskbaserat bolag med ca 450 000 anställda, varav ca 11 000 de nordiska länderna (utom Island).

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11