23948sdkhjf

Bolag visar upp sig virtuellt

Örnsköldsviks kommun bjuder in ortens företag att visa upp sig i ett virtuellt visningsrum på sociala medier.

Under en veckas tid kommer Procurator i Örnsköldsvik att visa vad som pågår till vardags i butiken och "bakom kulisserna". Kommunen satsar mycket på att visa vad näringslivet har att erbjuda. Bland annat görs det via sociala medie-konton på Instagram och Facebook som blir ett virtuellt showroom – Showroom Örnsköldsviks företag.

Läs också: Försenade leveranser ger frustrerade kunder

Det lånas ut till företagen på orten.

– Vi vill sprida en positiv bild av Örnsköldsviks näringsliv. Vi har ju en stor bredd av olika verksamheter här och genom att låta företagen visa upp vad som händer till vardags så bidrar det till en ännu större gemenskap i kommunen, säger näringslivschef Fredrik Holmgren i ett pressmeddelande.

Nu har turen kommit till Procurator i Örnsköldsvik där butikschef Maria Danielsson ansvarar för ”Showroom Örnsköldsviks företag” den 18 - 24 februari:

– Vi tycker det här ska bli roligt. Vi har en enorm bredd och kunskap i vår butik och att få chansen att berätta om det på det här sättet tycker vi är ett bra initiativ av kommunen.

Läs också: Procurator går in i beredskapsläge

Hon lovar bl a många korta filmklipp med influenser från "På spåret" samt instruktionsfilmer för livsviktig personlig skyddsutrustning.

Kontot heter showroomornskoldsviksforetag.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094