23948sdkhjf

Envirotainer väljer Inspira

Arbetsplatsserviceföretaget har vunnit tre upphandlingar i november.

Envirotainer har upphandlat arbetsplatsservice och valet föll på Inspira.

– Vi är stolta över ansvaret att skapa en positiv arbetsplatsupplevelse och arbetsmiljö för Envirotainers medarbetare. Vi ska förenkla deras vardag från frukosten tidig morgon och under hela arbetsdagen, säger Gunilla Wellerfors, regionchef på Inspira.

I uppdraget ingår bemanning av reception, kontorsservice, lokalvård, fruktleveranser och frukostservice, dels vid Envirotainers anläggning för containertillverkning i Rosersberg, dels till kontoret i Upplands Väsby. Totalt omfattas cirka 13 000 kvadratmeter och 200 medarbetare av avtalet.

– Vi vill erbjuda våra medarbetare en attraktiv arbetsmiljö. Vi sökte en partner som har stort fokus på service och flexibilitet samt förstår behoven i vår verksamhet, kommenterar Claes Thilander, Facility Manager Sweden på Envirotainer.

Under november har Inspira också vunnit upphandlingen av arbetsplatsservice i fastigheten Haga Blue och fått fortsatt förtroende av Västerås stad vid upphandlingen av lokalvårdstjänster för ett värde av 100 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125