23948sdkhjf

Bravida levererar helhetslösning till Båstad

Hotell Riviera Strand får 148 nya hotellrum och funkisrestaurangen renoveras. Bravida och Bravida Prenad installerar el, vs, ventilation, sprinkler, styr och övervakning till ett ordervärde av 42 miljoner kronor.


Projektet är ett partneringsamarbete med NCC där Bravida och Bravida Prenads 25 medarbetare kommer stå för alla installationer.

– Bravida Prenad har gjort ett jättebra jobb i de partneringsamarbeten vi utfört tillsammans tidigare. Därför får Bravida och Bravida Prenad ytterligare förtroende i det här spännande projektet, säger Joakim Stenberg, affärschef NCC.

Riviera Strand är ett av Sveriges första badortshotell. Nu byggs hotellet om till ett modernt hotell med 148 sviter, badhus, gym, restaurang och garage. Solcellspaneler på taken kommer värma upp vattnet för hotellets gäster.

– Vi är glada att kunna samla den kompetens som finns i Bravida där medarbetare från flera avdelningar kommer jobba tillsammans för att utföra samtliga installationer, säger Mats Karlsson, regionchef Bravida Prenad.

Arbetet startar omgående och beräknas vara klart sommaren 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.163