23948sdkhjf

Kocklandslaget fortsätter inspireras av Sodexo

Sodexo förnyar sitt avtal med Svenska Kocklandslaget. Som en av huvudsponsorerna kommer Sodexo stötta landslaget till världstoppnivå - och själva få hjälp med att utveckla måltider till sina lunchrestauranger, skolor och sjukhus. Sodexo sluter nu ett nytt samarbetsavtal med Svenska Kocklandslaget som sträcker sig över fyra år. Avtalet innebär att Sodexo går in som en av huvudsponsorerna till laget.


Som huvudsponsor bidrar Sodexo med finansiellt stöd, men även med support i samband med större matlagningstävlingar och events.
– Att få ha Sodexo som samarbetspartner stärker våra chanser att prestera på världstoppsnivå framöver. Inte bara ekonomiskt utan även med hjälp av all den fantastiska kunskap som finns inom företaget. Att vi dessutom får vara en del av Sodexos utveckling glädjer oss oerhört”, säger Jonas Franzén, Lagledare Svenska Kocklandslaget.

Landslagskockarna kommer i sin tur att samarbeta med Sodexo i utvecklingen av måltider. Det handlar främst om att utveckla nya recept till lunchrestauranger, skolor och sjukhus, samt utveckling av tillagningsmetoder. Kockarna kommer även att delta på olika events i restaurangerna och genomföra utbildningar och inspirationsträffar för Sodexos kockar och restaurangpersonal.
– Detta samarbete är mycket värdefullt i vårt utvecklingsarbete med måltider. Vi är dessutom stolta över att sponsra ett av de bästa kocklandslagen i världen - de är med sin kompetens en stor inspirationskälla för oss både i utvecklingen av menyer och i själva matlagningen.”, säger Azita Shariati, Sverigechef Sodexo.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062