23948sdkhjf

Schlagerstämningen byggde Bravida

Arenorna i Karlskrona, Göteborg, Skellefteå, Malmö och Karlstad har alla fått mer eller mindre hjälp från Bravidas montörer när de byggts. I helgen testas slutligen Friends Arena i Stockholm, när finalen går för den svenska uttagningen. Att teknisk facility management är inblandad när det gäller vet branschen, frågan är om Gina och David vet?
Att Melodifestivalcirkusen rullat igenom Sverige i vinter har väl inte undgått någon. Men visste du att Bravida haft ett finger med i alla de arenor där Gina och Danny presenterat de olika artisterna? Arenorna i Karlskrona, Göteborg, Skellefteå, Malmö, Karlstad och slutligen Friends Arena i Stockholm har alla fått mer eller mindre hjälp från våra montörer när de byggts.

Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge och Danmark. www.bravida.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063