23948sdkhjf

Nystartade FourFM rekryterar Lars Rönnberg

Lars Rönnberg har tidigare haft ledande positioner på de största nordiska FM-bolagen och internationella uppdrag inom bygg och fastighet. FourFM är en ny aktör som bildades 2012 av de framgångsrika ägarna till Miljöteamet.
Lars Rönnberg är sedan slutet av januari nordisk kontraktschef på Four FM, uppstickarföretaget inom Facility Management som säger sig vara både mer kostnadseffektivt och mer personligt engagerat än konkurrenterna.

Den nyanställde kontraktschefen med arbetsfält över hela Norden har en lång och bred erfarenhet från service- och outsourcingbranschen, där han under de senaste tio åren har arbetat med utveckling, försäljning och drift av Facility Management för kunder inom näringsliv och organisationer i hela Norden.
– Det känns väldigt spännande och roligt att få vara med i ett nytt bolag, som har stora ambitioner och vill vara lite mer omtänksamt och kundfokuserat än de etablerade bolagen, säger Lars Rönnberg och fortsätter:
– Four FM har på kort tid fått flera uppdrag och vi är involverade i ett stort antal förhandlingar – det märks att marknaden värdesätter vår affärsmodell och vårt sätt att tänka.

Lars Rönnberg har tidigare haft ledande positioner på de största nordiska FM-bolagen och internationella uppdrag inom bygg och fastighet.
– Lars är ett välkänt ansikte i branschen och jag är övertygad om att han kommer att bidra med kompetens och värdefulla erfarenheter som både vi och våra kunder kan ha stor nytta av, konstaterar en nöjd Tomas Östgren, vd på Four FM.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.187