23948sdkhjf

Näringslivsgala hyllade Ultra Clean

Årets jobbkomet är utsedd på Malmö Näringslivsgala. Vinnaren är Ultra Clean vars vd Jovan Bojcevski blir en av talarna när CLEAN kommer till Malmö 6-7 november. Företaget befinner sig i det spännande skedet då det utvecklas från singelservice företag till att erbjuda ett flertal facility service tjänster.Läs hans egen kommentar till priset här!
Malmö Näringslivsgala är en stor fest och angelägenhet för hela Skåne. Flera priser delas ut med mycket glamour och feststämning.

Ett nytt pris för året var "Årets jobbkomet", framtaget av stiftelsen "Uppstart Malmö" som hjälper etablerade företag att skapa fler jobb. Det var vinnaren av priset ett utmärkt exempel på. Företaget Ultra Clean växte under förra året från 120 till 180 anställda.

— Fast jag ha jobbat med detta sedan jag var 19 och är 40 år i år. Så det är bara att kämpa på, sa den glade pristagaren Jovan Bojcevski, ägare till bolaget.

Lyssna på vinnaren på CLEAN

Jovan Bojcevski har tackat ja att medverka som en av talarna när CLEAN Service&Supply har sin mässa på MalmöMässan den 6-7 november.

Han ger genom Facility Nordic en egen kommentar;

- Ultra Clean är ett härligt städföretag med mångfald. Mänskliga relationer och förståelse för varann är en av grundpelarna till vår framgång.Han fortsätter;

- I vårt bolag bryter vi fördomar och sätter människan i centrum. Vi är ett familjeföretag och tar han om alla på bästa sätt. Vårt mål då som nu är att integrera utanförskapet i vårt samhälle, speciellt i vår fina stad Malmö. Att 96% av våra anställda är personer med utländsk bakgrund är inget vi strävat efter. Det har bara blivit så. Många som har problem med svenska språket ges en chans att jobba hos oss. Malmö är en härlig stad och vi har många nya spännande utmaningar framför oss.

Han avrundar med att hylla sina medarbetare;

- Jag hylla lokalvårdarna och förtydliga för er vilket värde ni skapar för hela vårt samhälle. Hoppas att vi kan bidra med att bevisa för omvärlden att lokalvårdarna är bland det viktigaste i vårt samhälle. Jag vet i alla fall att jag menar allvar med mina ord.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.219