23948sdkhjf

Ny upphandlingschef hos Fasticon

Namnet är Katariina Virkkunen. Katarina kommer närmast från Håbo Kommun, där hon under de senaste fyra åren haft rollen som upphandlingschef. Katariina har främst arbetat inom stat, kommun och landsting. Tidigare upphandlingschef Leif Stenman fortsätter på Fasticon i sin roll som seniorkonsult och partner.
Fasticon har anställt Katariina Virkkunen som ny upphandlingschef till Stockholmskontoret. Katariina påbörjar sin anställning den 15 mars.

Katariina Virkkunen kommer närmast från Håbo Kommun, där hon under de senaste fyra åren haft rollen som upphandlingschef. Katariina har en gedigen erfarenhet inom upphandlingsområdet och har främst arbetat inom stat, kommun och landsting. Tidigare upphandlingschef Leif Stenman fortsätter på Fasticon i sin roll som seniorkonsult och partner.

- Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att arbeta på den privata sidan som konsult, det blir en ny utmaning för mig. Jag hoppas att jag genom min erfarenhet inom upphandlingsområdet, ska kunna både bidra och påverka, säger Katariina.

- Vi är mycket glada över att kunna knyta Katariina till oss. Vi har letat länge och väl efter en upphandlingschef och är mycket nöjda med vår rekrytering. Med sin stora kunskap kring upphandling samt mångåriga erfarenhet från kommun, landsting och stat kommer Katariina var en stor tillgång för Fasticon, säger Daniel Kronheffer, regionchef Stockholm, Fasticon AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.221