23948sdkhjf

Teknikbolaget WSP valde ISS för integrerade facility tjänster

WSP Sverige väljer att outsourca hela sin interna service till ISS.onferensservice. Avtalet är treårigt. Det innebär lokalvård, fastighetsskötsel, reception och växel, med flera tjänster.
ISS har tecknat avtal med WSP, ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Avtalet är ett IFS-uppdrag, vilket innebär att ISS kommer att samordna och leverera flera olika tjänster vid WSPs större kontor i Sverige.

WSP Sverige väljer att outsourca hela sin interna service till ISS. Det innebär att ISS genom sin leveransmodell IFS (Integrated Facility Services) kommer att samordna och leverera en mängd olika tjänster, som konferensservice, lokalvård, fastighetsskötsel, reception och växel, med flera tjänster.

WSP erbjuder konsulttjänster inom hus och industri, transport och infrastruktur samt energi&miljö, och är verksamma inom en rad olika branscher och sektorer. WSP har cirka 2 500 medarbetare i Sverige, och mer än 15 000 runt om i världen.

Avtalet är tecknat på tre år och omfattar i första hand WSPs kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå och Umeå.

– Det känns otroligt bra att vi fått förtroendet av WSP. Det är ett komplext uppdrag där vi verkligen får dra nytta av vår bredd, både när det gäller kompetens och geografi. Kundens prioriteringar avseende exempelvis samverkan, engagemang och nytänkande är något vi verkligen delar, och vi ser fram emot ett givande partnerskap, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS.

– WSP ser det som ett viktigt steg att outsourca sin internservice för att på så vis kunna renodla den egna kärnverksamheten. Vi har stora förhoppningar på att ISS ska bidra med kvalitet och effektivisering och därmed stärka WSPs konkurrenskraft, säger Henrik Olsson, fastighetschef på WSP.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093