23948sdkhjf

Ullevigatan - ny Sodexo restaurang i Göteborg

Sodexo har tillsammans med NCC Property Development och White Arkitekter skapat en trendig restaurangmiljö nära Ullevi i Göteborg . Restaurang Ullevigatan skall präglas av det nordiska matarvet och erbjuda frukostmöten, luncher, middagar, events och intressanta föreläsare.
Måndag 14 januari slår Sodexos Restaurang Ullevigatan upp sina portar på Ullevigatan 17-19 i Göteborg. Köksmästare Daniel Oddhammar tar över och förvaltar Svenska Kocklandslagets koncept Gård & Hav, ett speciellt framtaget lunchkoncept för Restaurang Ullevigatan där det nordiska matarvet och råvaror av högsta kvalitet står i fokus.

Sodexo har tillsammans med NCC Property Development och White Arkitekter skapat en trendig restaurangmiljö i vinnarfärgerna guld, silver och brons. Med sitt unika läge vid Göteborgs arenor är detta en perfekt mötesplats för konferens och events. Restaurangen med sina 275 platser kommer att pulsera av aktiviteter som rymmer allt från frukostmöten, luncher, middagar, events och intressanta föreläsare.

“Restaurang och lounge är även navet i de servicetjänster som erbjuds hyresgästerna i det 16 våningar höga kontorskomplexet – allt för att förhöja kvaliteten i vardagen”, säger Åsa Keller Wannem, Driftområdesdirektör på Sodexo.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14