23948sdkhjf

Coors och Addicis integration i full gång

Förvärvet av Addici innebär att Coor stärker sin organisation med 1 300 servicemedarbetare och kompletterar sitt erbjudande främst inom säkerhet samt telefoni- och dokumentservice. Mats Holm, projektledare på Coor Service Management, är huvudansvarig för arbetet med att få de två att bli ett.
Affären mellan Coor Service Management och Addici är slutförd. Konkurrensmyndigheterna i Sverige och Norge godkände Coors förvärv av Addici den 20 december 2012 då affären formellt gick igenom.

Från Addicis nyhetsbrev berättar Addicis vd Rikard Wannerholt;

- Vi kommer inte att förändra några rutiner i närtid. Under nästa år kommer vi att påbörja omprofilering till Coor. Det innebär namnbyte och ett nytt utseende. Ett särskilt integrationsteam arbetar med överflyttningen till Coor medan verksamheten till våra kunder fortgår som vanligt. Organisationsnummer för bolagen är desamma som tidigare och tills vidare kommer vi att använda namnet Addici.

På längre sikt innebär övergången till Coor att vi kan utveckla vårt åtagande och våra tjänster.

Förvärvet innebär att Coor stärker sin organisation med 1 300 servicemedarbetare och kompletterar sitt erbjudande främst inom säkerhet samt telefoni- och dokumentservice.

Från Coors nyhetsbrev Nova;

Just nu pågår ett intensivt arbete med att förbereda integrationen av Addicis verksamhet in i Coors i flera parallella projekt. Mats Holm, projektledare på Coor Service Management, är huvudansvarig för arbetet:

- Jag har respekt för uppgiften, Addici är ett stort bolag med verksamhet i fyra länder. Det är mycket som ska göras i samband med en integration. Nya kläder ska beställas, skyltar bytas ut, mejladresser ska bytas, system kopplas upp… Jag har varit med om många övertaganden och uppstarter, men varje fall är unikt.

Finns det något särskilt som oroar i det här fallet?
- Nej, egentligen inte. Vad vi har sett hittills så är Addici ett bolag med ordning och reda, Det ska bli fantastiskt kul att börja jobba tillsammans med våra nya kollegor. Visst blir det mycket jobb, men jag är ändå väldigt positiv, avslutar Mats Holm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156