23948sdkhjf

Internationell arkitekt till Perfect Group

Marco Martinelli arbetar inom verksamheterna Perfect Place – med koncept, design och inredning i kontorsprojekt och med utveckling av aktivitetsbaserade arbetsplatser – och Perfect Design – med konceptuella designlösningar för hotell, restauranger och konferensanläggningar.
Marco Martinelli är utbildad i Rom och i Köpenhamn och innehar en Bachelor and a Master degree i arkitektur. Marco började sin yrkesbana i modellstudion hos Henning Larsen Arkitekter i Köpenhamn för att sedan flytta till Stockholm och arbeta som projektdesigner hos Lervik Design. Sedan hösten 2012 har Marco sin position som arkitekt hos Perfect Group i Stockholm där han arbetar inom verksamheterna Perfect Place – med koncept, design och inredning i kontorsprojekt och med utveckling av aktivitetsbaserade arbetsplatser – och Perfect Design – med konceptuella designlösningar för hotell, restauranger och konferensanläggningar.

”Vi är glada att ha lyckats värva Marco till vårt team”, säger Karin Ståhl, vd för Perfect Group Stockholm. ”Hans förmåga att tänka flöden och omsätta lokalen och dess gestaltning till inspirerande, kreativa och behagliga miljöer är en stor tillgång. Hans sätt att lyfta in lösningar från hotell och restauranger in i kontoren, och vice versa, är ett riktigt bra exempel på hur vi inom Perfect Group vill arbeta för att ge våra kunder den allra bästa lösningen”, fortsätter Karin.

I samband med Perfect Groups ökande uppdrag inom aktivitetsbaserat arbete på kontor, kommer Marcos kunskaper inom detta område väl till pass.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.204