23948sdkhjf

Finalisterna i CBA utsedda



Nu har juryn i årets CLEAN Bright Awards utsett finalisterna i samtliga fem kategorier. Vilka de är offentliggörs den 8 oktober. Och vilka vinnarna blir får vi se den 11 november på CLEANmässan i Malmö.

En av CLEANmässans roligaste evenemang är utdelningen av CLEAN Bright Awards. Kom och se de glada vinnarna den 11 november och ta del av varför just de först nominerats, gått till final och slutligen befunnits vara bäst i sin kategori.

De fem kategorierna är: Årets Skalman, Årets Vardagshjälte, Årets Glansföretag, Årets Arbetsledare och Årets Framtidslöfte.

Jury i 2015 års omgång av CLEAN Bright Awards är:

Inger Jonasdotter
Branschansvarig på Almega Serviceentreprenörerna fram till 2012. Är idag ordförande i Almega Serviceentreprenörernas auktorisationsnämnd samt arbetar med kvalitetssäkring av utbildningar inom branschen.

Lars-Olov Hedman
Arbetar idag som konsult och delägare i Lej On AB samt som CEO i Bacteria Shield Norden AB. Tidigare bland annat driftområdeschef för ASAB, produktchef på Leverindus samt applikationsspecialist på DiverseyLever i 15 år, har även arbetat som distriktschef på Sodexo och varit tjänsteutvecklare lokalvård inom Coor Service Management.

Birgitta Wikdahl
Vd och delägare i Global Fastighetsservice AB. Birgitta började som konsult i företaget 1998, anställdes 2002 och blev vd 2007. År 2012 förvärvade Birgitta tillsammans med Anita Lundqvist företaget. Företaget har idag 60 anställda med trappstädning som specialitet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078