23948sdkhjf

Förenade Service tar plats i Almega FM-företagen

Marco von Peltzer, vd på Förenade Service invaldes för en tid sedan i styrelsen för Almega FM-företagen, en nystartad intresseorganisation för de största bolagen inom Facility Management i Sverige.
Almega FM-företagen har startats för att sprida kunskap om Facility Managementbranschen och för att stärka branschens tillväxt. En betydligt större andel offentlig outsourcing står bland annat på organisationens agenda.

- Genom Almega FM-företagen kan Förenade Service vara med att utveckla branschen i rätt riktning. Just nu arbetar vi för att hitta fram till ett gemensamt kollektivavtal för anställda i branschen. Behovet för detta ökar i takt med FM-branschens etablering på marknaden, säger Marco von Peltzer och fortsätter:

- Det ger oss möjligheter att säkra anställningsvillkoren på ett sätt som är optimalt för alla parter, vi känner till de svårigheter som man kan stöta på i just denna bransch.

På politikerveckan i Almedalen 29 juni till 6 juli, deltar Förenade Service tillsammans med Almega Serviceentreprenörerna och Almega FM-företagen i en debatt om FM-branschens utveckling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.101